Medarbejdere

Medarbejdere

TeaterTaskens aktører og bestyrelse

Karen Nielsen arbejder som skuespiller, sanger og manuskriptforfatter. Karen har blandt andet arbejdet i TeaterTasken og på Kaskadeteatret. I 2009 tog Karen Nielsen en uddannelse som sanger på Sjællands kirkemusikskole. Ud over arbejdet i TeaterTasken har hun travlt med at lægge stemme til dokumentarfilm og synge. Karen er medlem af TeaterTaskens bestyrelse.

Birgitte Etlersø er administrativ medarbejder på TeaterTasken. Hun har boet 20 år i Arizona, USA, hvor hun i 11 af årene var faldskærmsinstruktør, manager, administrator og primus motor på en af verdens største faldskærmsskoler. I de sidste 9 år solgte Birgitte danske møbler.

Henrik Andersen arbejder som musiker & komponist. Han er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium og har været elev af Trilok Gurtu. Han har siden uddannet sig i Konnakol. Henrik Andersen har arbejdet med mange forskellige musikgenre f.eks. som solo guitarist med det Kgl. Danske Musikkonservatoriums symfoniorkester i John McLaughlin´s Concerto for Guitar & Orchestra, i Trilok Gurtu´s gruppe Glimpse, med Pia Raug og i Oriental Mood. Henrik har siden 1996 undervist i Konnakol, det sydindiske rytmesystem, på landets musikkonservatorier og musikskoler. Desuden har Henrik Andersen en del pladeudgivelser bag sig. Hos TeaterTasken er Henrik musiker på De Hellig tre Konger så Hjertensglad, komponist på Farfar Krigsmand og koponist og medvirkende i Dannerbarn.

Hans Henrik Clemensen er skuespiller og instruktør. Hans Henrik har arbejdet på mange forskellige teatre, bla. Gladsaxe Teater, Nørrebros Teater, Aveny og Masken. Han har også medvirket i adskillige film - senest Maria Larssons Evige Øjeblik og Superbror. I TeaterTasken har Hans Henrik instrueret Marias barn - Guds søn og Farfar Krigsmand. Hans Henrik har også intrueret året Julerevy 2017 på Parkteatret.

Peter Fønss Larsen er danser, uddannet fra Northern School of Contemporary Dance. Han har blandt andet danset hos Saga Dance Company, The Riley Theatre og TeaterTasken.

Peter spiller Lille Blå i  TeaterTaskens forestillingen Lille Blå og Lille Gul.

Annette Havemann Linnet er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater i 1989. Hun er siden gået i mesterlærer hos Earle Gister som skuespiller og underviser. Som skuespiller har hun arbejdet på Baggårdsteatret, Rimfaxe Teatret, Det Lille Teater, Banden, Mariehønen og Odense Teater. Mellem 1990 og 1995 havde hun fast tilknytning til Baggårdsteatret. Annette Havemann Linnet spillede hovedrollen i Lars von Triers film Menthe- la bienheureuse og har medvirket i Indisk film, samt tv-serien Nikolaj og Julie. Anette har siden 1992 også virket som instruktør på bla. Det Lille Teater, La Balance. Hos TeaterTasken har hun instrueret Skibbykrøniken, De Hellig tre Konger så Hjertensglad & Lille Blå og Lille Gul.

Bolette Engstrøm Bjerre er skuespiller og dramatiker og arbejder blandt andet på Filuren, Opgang 2, samt med egne produktioner. På TeaterTasken spiller Bolette Børnehjemsbarnet Nathalie i Dannerbarn.

Kristian Høgh Jeppesen er skuespiller uddannet fra Statens Teaterskolen i 2008. Kristian har spillet med i flere film og tv-serier bl.a. Fuglene over sundet og Fasandræberne. Han har spillet på Folketeateret, Grønnegårdsteateret og Betty Nansen blandt flere. Hos TeaterTasken spiller Kristian med i Skibbykrøniken. Han medvirkede også i Parkteatrets Julerevy 2017.

TeaterTaskens bestyrelse


Formand Peter Thinghøj: Boghandler, Frederikssund


Asta Gyldenkærne: Sognepræst ved Vejleå kirke, Ishøj


Annette Havemann Linnet: Skuespiller og Instruktør