Medarbejdere

Ældre versioner af Internet Explorer viser ikke siden korrekt.

Medarbejdere

TeaterTaskens aktører og bestyrelse

Karen Nielsen arbejder som skuespiller, sanger og manuskriptforfatter. Har blandt andet arbejdet i TeaterTasken og på Kaskadeteatret. I 2009 tog Karen Nielsen en uddannelse som sanger på Sjællands kirkemusikskole. Ud over arbejdet i TeaterTasken har hun travlt med at lægge stemme til dokumentarfilm og synge. Karen er medlem af TeaterTaskens bestyrelse.

Birgitte Etlersø er administrativ medarbejder på TeaterTasken. Hun har boet 20 år i Arizona, USA, hvor hun i 11 af årene var faldskærmsinstruktør, manager, administrator og primus motor på en af verdens største faldskærmsskoler. De sidste 9 år solgte Birgitte danske møbler.

Laura Kamis Wrang er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole (Den danske Scenekunstskole)

Siden da har Laura beskæftiget sig med stort set alle arbejdsfelter indenfor skuespillerfaget, teater, musical, indlæsning, film, historiefortælling og speaks. Laura har spillet teater for mennesker i alle aldre, i børneteatersammenhæng har hun spillet på Riddersalen og Vestvolden. Lige nu spiller hun hos Louise Schouw´s teater. I TeaterTasken spiller hun Yusra i Abrahams Døtre, samt en mor og reporter i Lyt til Skolen, derudover er Laura også en af vores undervisere. Laura er en intens historiefortæller og du har helt sikkert hørt hendes stemme hvis du har kørt med S-tog eller Metro.

Henrik Andersen arbejder som musiker & komponist. Er uddannet på Rytmisk musikkonservatorium, og har været elev af Trilok Gurtu. Har siden uddannet sig i Konnakol. Henrik Andersen har arbejdet med mange forskellige musikgenre f.eks. som solo guitarist med det Kgl. Danske Musikkonservatoriums symfoniorkester i John McLaughlin´s Concerto for Guitar & Orchestra, i Trilok Gurtu´s gruppe ”Glimpse”, med Pia Raug og i Oriental Mood. Har siden 96 undervist i Konnakol, det sydindiske rytmesystem på landets musikkonservatorier og musikskoler. Desuden har Henrik Andersen en del pladeudgivelser bag sig. Henrik er musiker på "De Hellig tre Konger så Hjertensglad" og komponist på "Farfar Krigsmand"

Hans Henrik Clemensen er skuespiller og instruktør. Hans Henrik har arbejdet på mange forskellige teatre, bla. Gladsaxe teater, Nørrebros teater, Aveny og Masken. Han har også medvirket i adskillige film senest Maria Larssons evige øjeblik og Superbror. I TeaterTasken har Hans Henrik instrueret "Marias barn - Guds søn" og er også instruktør på vores seneste forestilling "Farfar Krigsmand".

Sus Haugland har virket som scenograf, dukkemager og kostume siden 1988, bla. ved Uppercut Danseteater, Tåstrup teater, Kaskadeteatret, Svalegangen, Granhøj Dans, Randers egnsteater, Gellerup scenen og Danmarks Radio. De sidste år har Sus Haugland ydermere stået for kunstnerisk udsmykning og farvesætning af en del af landets skoler. Sus har fremstillet de flotte konger til "De Hellig tre konger så Hjertensglad" Sus er scenograf på vores seneste forestilling "Farfar Krigsmand"

Rikke Øland er uddannet trompetist fra Det Kongelige danske Musikkonservatorium solistklasse. Rikke har bla. spillet i Radioens symfoniorkester, underholdningorkestret og Ålborg Symfoniorkester. Rikke har også arbejdet meget med musikdramatik bla. i forstillingen "Tik Tak Tid"på Filureren og i "Marias barn - Guds søn" i TeaterTasken.

Peter Fønss Larsen er danser, uddannet fra Northern School of Contemporary Dance. Har blandt andet danset hos Saga Dance Company, The Riley Theatre og TeaterTasken.

Annette Havemann Linnet er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater i 1989. Er siden gået i mesterlærer hos Earle Gister som skuespiller og underviser. Som skuespiller har hun arbejdet på Baggårdsteatret, Rimfaxe Teatret, Det Lille Teater, Banden, Mariehønen og Odense Teater, mellem 1990 og 1995 med fast tilknytning til Baggårdsteatret. Annette Havemann Linnet spillede hovedrollen i Lars von Triers film Menthe- la bienheureuse, og har medvirket i Indisk film, samt tv-serien Nikolaj og Julie. Har siden 1992 også virket som instruktør på bla. Det Lille Teater, La Balance og i 2003 og 2008 på TeaterTasken. Annette er medlem af TeaterTaskens bestyrelse.

Sune Kofoed er skuespiller og sanger. Sune har spillet med i flere forskellige film, blandt andet Submarino af Thomas Vinterberg. Sune er også med i afsnit af Borgen. På teatret har han spillet på Teater Grob, Det Flydende Teater og som Hamlet, i "Hamlet" med Det Lille Turné Teater. Sune spiller Eskild i vores seneste forestilling "Farfar Krigsmand"

Kenneth Andersen er ansat som teaterteknikker.

Kenneths baggrund er oprindeligt i musikbranchen,

hvor Kenneth har afviklet koncerter indenfor primært jazz og rock, med danske og udenlandske kunstrere.

Kenneth har programmeret lys til liveoptræden ved sommerens mange festivaler.

På TeaterTasken varetager Kenneth, at der er styr på teaterteknikken,

hjemmesiden, opbygning af scenografi osv.

Selvom Kenneth har rødder i musikbranchen bliver dedikationen til teatret større og større.

 

TeaterTaskens bestyrelse

 

Formand Peter Thinghøj: boghandler i Frederikssund

 

Asta Gyldenkærne: sognepræst ved Vejleå kirke, Ishøj

 

Helle Lehto Pedersen: chefsekretær i Undervisningsministeriet

 

Annette Havemann Linnet: skuespiller og instruktør

 

Karen Nielsen: skuespiller og dramatiker